Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Çukurova ve Ceyhan’da asfalt çalışması

Çukurova ve Ceyhan’da asfalt çalışması

Çukurova ve Ceyhan’da asfalt çalışması

Çukurova ve Ceyhan’da asfalt çalismasi

Büyüksehir, merkezde ve ilçelerde asfaltlama çalismalarini araliksiz sürdürüyor

Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri asfaltlama çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Adana’nin dört bir yanini uzun yillar dayanikli asfalt ile kaplama çalismalarina devam eden Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri, Çukurova’da 505 metre, Ceyhan’da ise 7500 metrelik yolda Bitümlü Sicak Asfalt (BSK) çalismasi gerçeklestirdi.

Yol Sube Müdürlügü ekipleri Adana’nin merkez ilçelerinden Çukurova Ilçesi’nde bulunan Ismet Atli Bulvari’nda asfaltlama çalismasi yapti. Toplam uzunlugu 505 metre, genisligi ise 11 buçuk metre olan Ismet Atli Bulvari’ndaki Bitümlü Sicak Asfalt çalismasinin ardindan yol vatandaslarin hizmetine açildi.

Kent merkezi ile birlikte ilçelerde de çalismalarina devam eden ekipler Ceyhan’da Inönü Bulvari’ndaki (Çamli Yol) asfaltlama çalismalarini da tamamladi. Ceyhan’in ana arterlerinden olan ve 3850 metre gidis 3850 metre de gelis olmak üzere toplam uzunlugu 7700 metre, genisligi ise toplam 15 metre olan Inönü Bulvari’ndaki asfaltlama çalismalarini tamamlayan ekipler, Ceyhan’i kaliteli asfaltla tanistirdi.



  • Pazar 38.1 ° / 25 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.6 ° / 23.4 ° Güneşli
  • Salı 37.7 ° / 22.6 ° Güneşli